De winkel

Adem de sfeer van pure natuur en laat u verrassen door eerlijk vakmanschap en de gastvrijheid van het boerenland. In onze landwinkel de Fruitwaard treft u een keur aan producten die overzichtelijk zijn uitgestald. Allereerst zijn er de producten die vers van het land, op ons eigen bedrijf zijn geteeld. Maar we hebben nog veel meer boerderij en streekproducten van Hollandse bodem. Die krijgen we o.a. geleverd door onze collega boeren en tuinders die onze passie voor het ambachtelijk maken van pure en smaakrijke producten delen.

In onze winkel zullen wij u met veel plezier alles vertellen dat u over onze producten wilt weten. Wij nemen de tijd voor u, want als onze klant krijgt u de aandacht die u verdient. Of u nu komt voor een enkele fles heerlijke vruchtensap, een pot appelstroop, of een complete bestelling voor geschenkpakketten wilt plaatsen, maakt voor ons geen verschil. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes. En wat de jongste klanten betreft, voor hen ligt er altijd wel een gezonde plukverse appel klaar!

Graag begroeten wij u een keer in onze winkel. Neem gerust eens een keer contact met ons op of kom een keer langs.

De boomgaard

De boomgaard van Landwinkel de Fruitwaard vormt het kloppende hart van ons bedrijf en dan met name de kersenteelt. Hier wordt de basis gelegd voor de kwaliteitsprdoucten die u in onze winkel kunt kopen. In onze boomgaard telen wij appels, peren, kersen en aardbeien. Binnen het bedrijf wordt de teelt met veel liefde en zorg gedaan. Er gaat heel wat werk aan vooraf om uiteindelijk een hoog waardige kwaliteit te krijgen. Maar waar het u en ons uiteindelijk natuurlijk allemaal om gaat is dat wij eerlijke oerhollandse kersen, pruimen, peren en appels oogsten die qua smaak en kwaliteit niet te overtreffen zijn.