Actuele openingstijden kersenseizoen 2019

Het kersenseizoen is bijna voorbij, dus geniet extra van de laatste Hollandse kersen!
In week 33: woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur (let op: maandag en dinsdag gesloten).
Vanaf week 34: donderdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur en zaterdag van 10.00-13.00 uur.

 

Hollandse kersen uit eigen boomgaard!

Wij zijn dé kersenspecialist van de regio. Van half juni tot half augustus zijn er volop grote, donkere kersen verkrijgbaar. Er worden wel meer dan 10 soorten kersen geteeld in onze boomgaard. De Jaarsveldse kersen smaken naar meer! Onze klanten hebben er een tochtje met de auto of fiets voor over. Met veel plezier komen zij iedere week kersen halen. Of ze nu uit Jaarsveld, Schoonhoven, Rotterdam, Amsterdam of Zoetermeer moeten komen… met veel enthousiasme komen ze genieten van onze trots.

Ook is het mogelijk om een kersenarrangement te reserveren. Tussen half juni en half augustus kunt u met een groep kersen komen eten. Het kersenarrangement bestaat uit een half pond kersen en koffie/thee met cake. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden of klik hier voor meer informatie.

Kersenfans opgelet:

Met trots presenteren wij u onze kersenwijn. Kersenwijn gemaakt van kersen uit eigen boomgaard. Deze kersenwijn is samengesteld uit de exclusieve variëteiten: Kordia, Summit, Marchant, Samba en Canada Giant. Deze bijzondere wijn kenmerkt zich door een fruitig karakter en zijn volle smaakt met een licht zoete afdronk.

Earlise:

De eerste kers die rijp is, draagt de mooie naam Earlise. Deze hartvormige kersen zijn opvallend donkerrood van kleur. De kers Earlise is erg aantrekkelijk vanwege de vroege rijping.

Burlat:

Burlat is ook een vroege kers en komt na de Earlise. Burlat heeft donker vruchtvlees en een felrode kleur. De kers is goed van smaak en sappig.

 

Merchant:

Merchant is een favoriete kers. Het is een stevige, zoete, grote en donkere kers. Een lekkere aanrader!

Giorgia:

Een zeer aromatische en donkere kers. Heerlijk zoet en met een purperrode kleur.

Lapin:

Een zeer bekende kers die natuurlijk niet mag ontbreken in onze boomgaard. Het is een sappige, stevige en zoete kers en heeft een donkere kleur.

Canada Giant:

Een hartvormige, grote, rode kers met een hoog suikergehalte. Erg goed van smaak die je zeker niet mag missen!

 

Korvick:

Korvick is het broertje van de Korida. Qua uiterlijk lijken ze sterk op elkaar. De Korvick heeft een lange steel en de vruchten zijn iets zachter dan van de Kordia.

Samba:

Een donker-rode en stevige kers. Heeft een zeer goede smaakt en een korte vruchtsteel.

Summit:

In tegenstelling tot andere kersen, is Summit middenrood gekleurd. Het is een zeer grote kers met stevig vruchtvlees.

Kordia:

De Kordia is een bekende en geliefde kers. Het is één van de grootste kersen en de goede smaak maakt de kers perfect af. Kordia is erg zoet en donker.

 

Karina:

Karina laat even op zich wachten, maar het wachten wordt zeker beloond! Karina heeft een zoete smaak en de vruchten zijn zwart van kleur.

Regina:

De Regina is één van de laatste soorten die we plukken. Regina is een bekende kers die zoet van smaak is. Dit komt doordat het een ‘laat’ ras is. De kersen krijgen zo meer zon.