De boomgaard

De boomgaard vormt het kloppende hart van ons bedrijf en dan met name de kersenteelt. Hier wordt de basis gelegd voor de kwaliteitsproducten die u in onze winkel kunt kopen. In onze boomgaard telen wij appels, peren, kersen en aardbeien. Binnen het bedrijf wordt de teelt met veel liefde en zorg gedaan. Er gaat heel wat werk aan vooraf om uiteindelijk een hoogwaardige kwaliteit te krijgen. Maar waar het u en ons uiteindelijk natuurlijk allemaal om gaat is dat wij eerlijke oerhollandse kersen, pruimen, peren en appels oogsten die qua smaak en kwaliteit niet te overtreffen zijn.

Kersen

Wij zijn dé kersenspecialist van de regio. Van half juni tot half augustus zijn er volop grote, donkere kersen verkrijgbaar. Er worden wel meer dan 10 soorten kersen geteeld in onze boomgaard (klik hier om de soorten te bekijken). De Jaarsveldse kersen smaken naar meer! Onze klanten hebben er een tochtje met de auto of fiets voor over. Met veel plezier komen zij iedere week kersen halen. Of ze nu uit Jaarsveld, Schoonhoven, Rotterdam, Amsterdam of Zoetermeer moeten komen… met veel enthousiasme komen ze genieten van onze trots.

Ook is het mogelijk om een kersenarrangement te reserveren. Tussen half juni en half augustus kunt u met een groep kersen komen eten. Het kersenarrangement bestaat uit een half pond kersen en koffie/thee met cake. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Appels

Peren

Aardbeien

Sinds 2017 worden er in onze boomgaard aardbeien geteeld.